X

“Το ταίρι ξέρει” ήρθε δυναμικά στον ΑΝΤ1!

Με το… δεξί μπήκε το νέο ψυχαγωγικό show του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Τόνι Σφήνο.

Ant1news

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια, «Το Ταίρι Ξέρει», με παρουσιαστή τον δημοφιλή showman Τόνι Σφήνο, έκλεισε πολύ δυναμικά την πρώτη εβδομάδα του, διατηρώντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης απέναντι στον ανταγωνισμό.

Το «Το Ταίρι Ξέρει»,  είναι ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον… Το πόσο καλά γνωρίζονται όμως, θα πρέπει να το αποδεικνύουν κάθε φορά μέσα από τις προβλέψεις και τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται. Εκεί  λοιπόν «σφηνώνει» ο ανυπέρβλητος Τόνι…! O ανατρεπτικός performer που τάραξε τα νερά της showbiz με την έντονη προσωπικότητά του, τώρα για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή ήρθε για να μπει κυριολεκτικά στη ζωή των ζευγαριών! Ο ρόλος του; Καθοριστικός! Με το δικό του μοναδικό τρόπο, ο Τόνι βρίσκεται δίπλα και στο ταίρι που δεν ξέρει αλλά και στο ταίρι, που περίμενε το ταίρι του να ήξερε καλύτερα!

Οι ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών, που υποβλήθηκαν τα ζευγάρια, χαρίζουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές, ενώ ο χαρισματικός Τόνις Σφήνος, φροντίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο  να  κάνει οικείο το περιβάλλον για τους φιλοξενούμενούς του και να τους χαρίσει αξέχαστες στιγμές!

Όσο για τα δώρα..

Κάθε μέρα τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό γύρο!

Τα ζευγάρια που κερδίζουν, έρχονται αντιμέτωπα στο Μεγάλο Τελικό της εβδομάδας,  όπου ο νικητής κερδίζει ένα αυτοκίνητο Citroen!

Κανείς όμως δε φεύγει χαμένος !

Όλα τα ζευγάρια κερδίζουν δωροεπιταγές έως και 1.000€ !

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ! (‘Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;)

Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00! Για όλο το καλοκαίρι! 

#ToTairiXerei

Μείνετε συντονισμένοι!