X

“Nosy Be”: Το νησί που θα φιλοξενήσει το Nomads (εικόνες)

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος που θα φιλοξενήσει τους Νομάδες του ΑΝΤ1! Οι εικόνες κόβουν την ανάσα…

Ant1news

“Nosy Be” στα ελληνικά σημαίνει μεγάλο νησί…και αυτό το νησί που βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Μαδαγασκάρης με πρωτεύουσα το Ηelt Ville, θα φιλοξενήσει τους παίκτες του Nomads, του απόλυτου παιχνιδιού πρόκλησης που έρχεται στον ΑΝΤ1 για δεύτερη σεζόν.

«Νησί των αρωμάτων» αποκαλούν το “Nosy Be” και μάλλον δεν είναι τυχαίο…Τα μεθυστικά αρώματα από τις καλλιέργειες του φυτού Υλάνγκ Υλάνγκ, πλουμέρια και βανίλια κατακλύζουν το νησί.

Το Nosy Be είναι ένας επίγειος παράδεισος, με εντυπωσιακές εναλλαγές τοπίων και κλίματος, πλούσια και σπάνια βιοποικιλότητα αλλά και με ένα μοναδικό οικοσύστημα στον πλανήτη, αφού φιλοξενεί τους «νωχελικούς» λεμούριους. Το κλίμα στο νησί είναι τροπικό και η μέση θερμοκρασία κατά την περίοδο των γυρισμάτων θα είναι μεταξύ 26-32 βαθμούς Κελσίου.

 

Το Nomads, το ριάλιτι περιπέτειας που προβάλλεται για 15 χρόνια με τεράστια επιτυχία στη Λατινική Αμερική και έκανε πέρυσι, το «ντεμπούτο» του, στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, επιστρέφει αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Στόχος των Νομάδων μόνο ένας:

Να υπερβούν τις προκλήσεις και τα εμπόδια σ’ αυτό τον αδιάκοπο αγώνα σωματικής και πνευματικής επιβίωσης!

Μείνετε συντονισμένοι…

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1…έρχεται!