X

Μαρτυρίες για θαύμα: δάκρυσε άγαλμα της Παναγίας (εικόνες)

Υπό εξέταση τα δάκρυα αγάλματος της Παναγίας στα μάτια του οποίου καταγράφηκαν δάκρυα. Οι δηλώσεις του ιερέα της εκκλησίας.

Ant1news

Το άγαλμα της Παναγίας που δάκρυσε, στο Νιου Μέξικο, εξετάστηκε, για να διαπιστωθεί αν τα δάκρυα ήταν από ελαιόλαδο.

Το μεταλλικό άγαλμα βρισκόταν μέσα σε εκκλησία και μετά από χημική ανάλυση στην οποία υποβλήθηκαν τα δάκρυα, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αρωματικό έλαιο.

Κάποιοι από τους μάρτυρες είπαν ότι το δάκρυ είχε άρωμα τριαντάφυλλο και ο ιερέας ότι μοιάζει με το λάδι που χρησιμοποιείται στη βάπτιση.

Αυτό που τώρα ερευνάται είναι το αν υπήρχε φυσική αιτία για τα δάκρυα του μεταλλικού αγάλματος, ενώ η Επισκοπή έχει ήδη εξετάσει το εσωτερικό του αγάλματος και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα μη φυσιολογικό.

Ο ιερέας, πάντως, είπε ότι ακόμα και η περίπτωση φάρσας είναι δύσκολη ως ενδεχόμενο, αφού το άγαλμα είναι μεταλλικό.

 

Αν η εκκλησία διαπιστώσει ότι τα δάκρυα είναι υπερφυσικά, θα πρέπει να αποφανθεί αν ήταν από το Θεό ή από κακό πνεύμα.

Σύμφωνα, πάντως με την εκκλησία, πολλοί από τους πιστούς που έχουν πλησιάσει το άγαλμα τελευταία έχουν παρατηρήσει μία «όμορφη, φρουτένια γεύση».

 

«Έχω διαβάσει πολλές μαρτυρίες πιστών και πρόκειται για ιστορίες πίστης από ανθρώπους που υποφέρουν στη ζωή τους και ένιωσαν τεράστια πνευματική παρηγοριά, όταν είδαν ότι η Παναγία δάκρυσε μαζί μας», δήλωσε ένας ιερέας της εκκλησίας.