X

Τραγικός απολογισμός: Τέσσερις πνιγμοί μέσα σε ένα 24ωρο

Τραγικό τέλος βρήκαν ένας 13χρονος και τρεις ηλικιωμένοι μέσα σε μια ημέρα σε Νάξο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Λουτράκι.

Ant1news

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός των ζωών που χάνονται από πνιγμό, αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Μόνο την Παρασκευή, τέσσερις άνθρωποι, ένας 13χρονος και τρεις ηλικιωμένοι, έχασαν την ζωή τους από πνιγμό.

Συγκεκριμένα, στη Νάξο, ένας 13χρονος  έχασε τη ζωή του καθώς κολυμπούσε. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν το άτυχο παιδί βρισκόταν για μπάνιο με την οικογένεια του στην περιοχή Καλαντός.

Τραγικό τέλος στη θάλασσα βρήκε ένας 64χρονος στην παραλία της Καταλυκής στον Κόκκινο Πύργο. Αργά χθες το απόγευμα, λουόμενοι και περαστικοί είδαν τον άτυχο άνδρα, κάτοικοι της περιοχής, να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

Η σορός του ανασύρθηκε στην ακτή, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, ο 64χρονος δεν έδειχνε σημάδια ζωής. Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής η οποία παραγγέλθηκε από τον Λιμενικό Σταθμό του Κόκκινου Πύργου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το πρωί ένας άνδρας 70 περίπου ετών από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας, ντυμένος με μαύρο μαγιό, είχε ανάστημα περίπου 1,80μ. και χρώμα μαλλιών λευκό, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''ΑΧΕΠΑ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε χθες το απόγευμα μια 70χρονη, από τη  θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ'' Λουτρακίου. Η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.