X

“Celebrity Game Night”: Το τελευταίο επεισόδιο στον ΑΝΤ1

“Αυλαία” με εκλεκτούς καλεσμένους και πολύ κέφι ρίχνει το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι.

Ant1news

Το αγαπημένο μας τηλεπαιχνίδι, «Celebrity Game Night» και ο Θοδωρής Αθερίδης, μας αποχαιρετούν και μας εύχονται «Καλό Καλοκαίρι» την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 22.30, στον ΑΝΤ1.

Για τελευταία φορά, θα παρακολουθήσουμε δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία να ανταγωνίζονται σε ξεκαρδιστικά παιχνίδια.

Οι Άνθιμος Ανανιάδης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και Κώστας Αναγνωστόπουλος θα «παλέψουν» με την Κρυσταλλία,  τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τη  Βασιλική Τρουφάκου, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στο τελευταίο επεισόδιο του «Celebrity Game Night».

 

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται.  

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον  και χαρούμενο project, για καλό σκοπό», ανέφερε -  μεταξύ άλλων -  ο παρουσιαστής της εκπομπής, Θοδωρής Αθερίδης.

Άλλωστε είναι γεγονός πως σε μόλις  20 επεισόδια συγκεντρώθηκαν 15.800 ευρώ για την ενίσχυση του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος».

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»,  40 παίκτες και 120 celebrities κατάφεραν να βοηθήσουν. Το Celebrity Game Night μέτρησε 160 ώρες γυρισμάτων για να μοιράσει συνολικά 47.400 ευρώ.

Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν περισσότερο υπερήφανοι.