X

The Hellenic Initiative: πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων

Οι Έλληνες της Διασποράς στο πλευρό των κατοίκων της Αττικής που δοκιμάζονται από τον πύρινο εφιάλτη.

Ant1news

Διεθνή πρωτοβουλία για την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής ξεκίνησε το διεθνές κίνημα των Ελλήνων της Διασποράς “The Hellenic Initiative” (THI).

Όπως αναφέρει, σε σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative), μία παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση, που επικεντρώνεται στην οικονομική ανάκαμψη της απευθύνει έκκληση στην ευρύτερη κοινωνία για βοήθεια στην αντιμετώπιση της τρομερής απώλειας της ζωής και της ιδιοκτησίας από τις πυρκαγιές που έπληξαν τα περίχωρα της Αθήνας, σε ανατολή και δύση.

Οι πυρκαγιές έχουν προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από εβδομήντα ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών άλλων. Η καταστροφή είναι μια εθνική τραγωδία, για την οποία έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος. Αυτή η ευρέως διαδεδομένη τρομακτική καταστροφή, προκάλεσε την αντίδραση χιλιάδων, που ανταποκρίθηκαν με ανθρωπιστική και οικονομική βοήθεια.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς και εγνωσμένες ΜΚΟ για την παροχή αποτελεσματικής και υπεύθυνης βοήθειας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.thehellenicinitiative.org/donate-now/ όπου μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτή την ανθρωπιστική εκστρατεία. Από το 2013, η Ελληνική Πρωτοβουλία έφερε πάνω από δεκατρία εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικά και επιχειρηματικά προγράμματα για να βοηθήσει την Ελλάδα στην εποχή της οικονομικής κρίσης.»