X

“Ώρα για ψυχαγωγία” στο Νέο Πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Πρωινή ζώνη, το “Nomads”, τηλεπαιχνίδια και …εκπλήξεις σας περιμένουν για να σας …καθηλώσουν.

Ant1news

Δίπλα στους τηλεθεατές θα βρίσκεται και αυτή τη σεζόν ο ΑΝΤ1.

Νέα ψυχαγωγικά προγράμματα έρχονται στη μικρή μας οθόνη για μεγάλες στιγμές γέλιου και δράσης. Παρέα τους, και  όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα που έχουν κερδίσει το στοίχημα και την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Πιο ανανεωμένο από ποτέ «Το Πρωινό» με τη μοναδική Φαίη Σκορδά και τους νέους συνεργάτες της πρωινής παρέας επιστρέφει για να σερβίρει και φέτος την πιο ωραία καλημέρα. Κοντά μας ξανά από τον Σεπτέμβριο.

 

NOMADS

Το φετινό NOMADS επιστρέφει για να αλλάξει τα δεδομένα, να ανεβάσει τον πήχη και να εκτινάξει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Είκοσι νέοι παίκτες ταξιδεύουν στην τροπική Μαδαγασκάρη για να επιβιώσουν με ελάχιστη τροφή και να παλέψουν με ολοένα δυσκολότερες δοκιμασίες.

Καθημερινά στον ΑΝΤ1, θα αποδεικνύουν πως κανένα εμπόδιο δεν θα τους σταματήσει να παλεύουν μέχρι τέλους για να επιβιώσουν.  Οι προσπάθειές τους να βγαίνουν νικητές κάθε φορά θα μας καθηλώσουν και φέτος. Ραντεβού στη Μαδαγασκάρη τον Οκτώβριο.

 

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, επιστρέφει για την τρίτη και καλύτερη χρονιά του στον ΑΝΤ1! Η Ζέτα Μακρυπούλια και όλη η ομάδα του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ μας περιμένουν για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές Ρουκ Ζουκ στιγμές με τις πιο ευφάνταστες ομάδες και αντιδράσεις.

 

ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ

Στο νέο καθημερινό παιχνίδι του ΑΝΤ1,  πεθερά και νύφη πρέπει να συνεργαστούν για να μαγειρέψουν και να κλέψουν την παράσταση από τις αντίπαλές τους «άσπονδες συναγωνίστριες». 

Ποια πεθερά θα καταφέρει να δώσει τις σωστές μαγειρικές συμβουλές στη νύφη της; Και ποια νύφη θα είναι εκείνη που θα πετύχει να κλέψει την παράσταση από την αιώνια αντίζηλό της;

Ας κερδίσει η… καλύτερη.

 

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ

Το απόλυτο ψυχαγωγικό παιχνίδι για ζευγάρια που έχει σφηνώσει για τα καλά στα βράδια μας.

Ο δημοφιλής showman Τόνι Σφήνος θα συνεχίσει και τον Σεπτέμβριο να βρίσκεται δίπλα και στο ταίρι που δεν ξέρει αλλά και στο ταίρι, που περίμενε το ταίρι του να ήξερε καλύτερα!  

Ζευγάρια που γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον θα συνεχίσουν να υποβάλλονται σε ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών και τη νέα σεζόν για να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο.

 

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ

Καθημερινές αλλά και παράξενες ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Μία άλλη εικόνα της Αθήνας και της πραγματικότητας γύρω μας μέσα από την ειλικρινή και αυθόρμητη ματιά των συμπολιτών μας.

Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στο σπίτι τους, επισκέπτεται τη γειτονιά τους και το χώρο εργασίας τους και εκείνοι με χιούμορ γίνονται οι καθημερινοί πρωταγωνιστές της Κοινής Λογικής που έρχεται στην Ελλάδα και το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. 

 

STILL STANDING

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει από Σεπτέμβριο για να παίξουμε και φέτος μέχρι… τελικής πτώσης. Η Μαρία Μπεκατώρου μας προσκαλεί ξανά σε δέκα γύρους ερωτήσεων – αστραπή και μας προκαλεί να παραμείνουμε όρθιοι μέχρι τέλους, αλλιώς  θα χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.

 

BEAT BUZZER

Τι το ξεχωριστό έχει το Beat Buzzer και γίνεται όλο αυτό το… buzz;

Ο Γιώργος Μαυρίδης παίρνει  το… τιμόνι στα χέρια του για καλό σκοπό αφού όσα χρήματα συγκεντρώνονται από τις σωστές απαντήσεις των τεσσάρων συνεπιβατών του θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας  του ΑΝΤ1 «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά».

Στο αμάξι στριμώχνονται μαζί του, κάθε φορά 4 διαφορετικοί φίλοι δικοί του αλλά και των τηλεθεατών σε μια διαδρομή στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου.