X

Ταυτοποιήθηκαν κι άλλα θύματα της φονικής πυρκαγιάς

Νέα στοιχεία για τους νεκρούς. Φόβους για 120 θύματα εξέφρασε ο Δήμαρχος Ραφήνας στον ΑΝΤ1. Συγκλονίζουν τα βίντεο και οι μαρτυρίες.

Ant1news

Τους 70 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, που έχει και την ευθύνη της προανάκρισης για την τραγωδία και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία, στους 70 ταυτοποιημένους νεκρούς προστίθενται και οι τέσσερις που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα νοσοκομεία. Ένας ακόμα άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από πνιγμό το απόγευμα της Δευτέρας από άνδρες του Λιμενικού στην θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν εξακριβωθεί.

Ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών, ανέρχεται μέχρι στιγμής στους 75, ενώ παραμένουν ως αγνοούμενοι ακόμα 14 άνθρωποι με βάση την υποβολή δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, από την αρχή της τραγωδίας.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι και αυτοί οι 14 είναι μεταξύ των νεκρών, που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, αλλά αυτό δεν μπορούν να το πουν με βεβαιότητα, καθώς οι εργαστηριακές έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας, από την πλευρά του, σε δηλώσεις που έκανε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας, εκτίμησε ότι ο αριθμός των νεκρών θα φτάσει στους 120. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση σε όλους τους αρμόδιους φορείς για την τραγωδία, ενώ αποκάλυψε νέα στοιχεία για το κρίσιμο απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας. 

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιζώντων, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε απόγνωση.