X

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Ant1news

Από το πρωί δικαιούχοι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης πυρόπληκτων προσέρχονται για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας (δίπλα από το δημαρχείο), στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαραθώνα (στην αφετηρία έναρξης της μαραθώνιας διαδρομής), στο ΚΑΠΗ Κινέτας (56,5 χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου) και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου).

Μαζικό κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς και εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκονται από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ στα σημεία υποδοχής προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σήμερα και αύριο προσέρχονται όσοι το επίθετό τους αρχίζει από Α έως Ι, την Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Αυγούστου θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους όσοι τα επίθετά τους αρχίζουν από Κ έως Μ, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Αυγούστου από Ν έως Π, ενώ τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Αυγούστου θα υποβάλλουν αιτήσεις οι δικαιούχοι με επίθετο που αρχίζει από Ρ έως Ω. Χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό, καθώς όπως ανέφεραν εργαζόμενοι του υπουργείου, εξυπηρετούνται ακόμη και δικαιούχοι που το επίθετό τους δεν αντιστοιχεί στην ορισμένη ημέρα υποβολής αιτήσεων.

Στο πνευματικό κέντρο Ραφήνας πολίτες που οι κατοικίες τους ή οι επιχειρήσεις τους έχουν υποστεί ζημιές, συμπληρώνουν με τη βοήθεια των εργαζομένων τις αιτήσεις, ενώ παράλληλα έξω από το κτίριο βρίσκονται κινητές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε όποιους τις έχουν ανάγκη.

Σημειωνεται ότι όσοι δεν προλάβουν τις ανωτέρω ημερομηνίες υποβολή αιτήσεων, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα συνεχιστεί η διαδικασία, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου κατάθεσης, και έως τις 30 Οκτωβρίου 2018.