X

Φάμελλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: επιταχύνουμε τις διαδικασίες κατεδάφισης των αυθαιρέτων (βίντεο)

Στο στόχαστρο περισσότερα από 3.000 χιλιάδες αυθαίρετα στην Αττική και άλλα τόσα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πότε βάζουν μπροστά οι μπουλντόζες.

Ant1news

Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Μαρία Σαράφογλου, τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει ουσιαστική συζήτηση κάτω από αυτές τις συνθήκες με νωπές ακόμα τις μνήμες της τραγωδίας και όλοι θα πρέπει να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειες τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να αποσιωπηθούν οι όποιες ευθύνες.

Όπως υποστήριξε ο κ. Φάμελλος η Κυβέρνηση έχει ξεκινήσει την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης δέσμης μέτρων, τα οποία έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται πριν από την καταστροφή στην Ανατολική Αττική.

Ανάμεσα σε αυτά είναι η ανάρτηση δασικών χαρτών σε όλη τη χώρα, τα σχέδια διαχείρισης πλημμυρικών κινδύνων και το παρατηρητήριο αυθαιρέτων.

Όπως δεσμεύτηκε ο κ. Φάμελλος οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί θα επιταχυνθούν και θα ξεκινήσει άμεσα η κατεδάφιση των αυθαιρέτων.