X

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Ο δράστης απείλησε με όπλο τους ταμίες την ώρα της καταμέτρησης των εισπράξεων και εξαφανίστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, μετά από ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Καμένα Βούρλα, στην έξοδο προς Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο προς τον Άγιο Κωνσταντίνο από την παλαιά εθνική οδό, ενώ είναι πιθανό να ακολούθησαν και συνεργοί με άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ένας από τους ληστές μπήκε στο σούπερ μάρκετ την ώρα που έκλεινε, λίγο πριν τις 10:00΄ το βράδυ. Εκείνη την στιγμή στην είσοδο ήταν ο υπεύθυνος, ενώ οι ταμίες μετρούσαν τα χρήματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr.

Ο ληστής, ο οποίος φορούσε ριγέ πουκάμισο και καπέλο τύπου τζόκεϊ, απείλησε με το όπλο τον υπεύθυνο και τις ταμίες, ζητώντας αμέσως τα χρήματα σε άπταιστα Ελληνικά. Πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός και έφυγαν προς Άγιο Κωνσταντίνο.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έχει σημάνει συναγερμός και στήθηκαν μπλόκα σε όλα τα πιθανά σημεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Μέχρι στιγμής, παρά την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και τις εκτεταμένες αναζητήσεις, δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.