X

Διακοπές στην Ελλάδα για τον “Χάρι Πότερ” (εικόνα)

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ παραθερίζει στη χώρα μας και φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του.

Ant1news

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ παραθερίζει με παρέα σε πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας.

Μάλιστα οι πελάτες του ξενοδοχείου τον έχουν αναγνωρίσει καθώς κινείται ανάμεσά τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με υπάλληλο γνωστού παγωτατζίδικου της περιοχής και όπως ήταν επόμενο η φωτογραφία έγινε viral!

Όπως φαίνεται πάντως στην φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα «Γαργαλιάνοι online», ο Βρετανός ηθοποιός δεν θυμίζει τόσο τον Χάρι Πότερ που όλοι αγαπήσαμε, καθώς εκτός του ότι έχει μεγαλώσει μιας και έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία ταινία, ο ίδιος έχει αφήσει μακριά μούσια και μαλλιά. Πάντως, το χαμόγελό του παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο.

 

Ο Ντάνιελ Τζέικομπ Ράντκλιφ όπως είναι το πλήρες όνομά του  γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1989 και κατάγεται από εύπορη οικογένεια. Έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο σε ηλικία δέκα ετών στην τηλεταινία του καναλιού BBC One David Copperfield το 1999. Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία The Tailor of Panama.

Σε ηλικία 11 ετών κέρδισε το ρόλο του Χάρι Πότερ στην πρώτη ταινία Χάρι Πότερ και πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών για δέκα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της όγδοης και τελευταίας ταινίας τον Ιούλιο του 2011.