X

Κυρίτσης: Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού στην Παπαχρήστου

Επικρίσεις από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Τα σχετικά tweets.

Ant1news

Ως «κακή επιλογή» χαρακτήρισε ο Γιώργος Κυρίτσης την επιλογή του Πρωθυπουργού να δώσει συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Βερολίνο.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του στο Twitter.

«Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Παπαχρήστου» ανέφερε στη συνέχεια σε tweet του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.

Παλαιότερο tweet της αθλήτριας στο οποίο αναφερόταν ότι, «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!», είχε προκαλέσει τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο.

«Η Βούλα πλήρωσε με το Ρίο, αλλά ζήτησε και συγνώμη. Ρωτώ μετά από αυτά: Ποιός πρέπει να έχει μεγαλύτερη καρδιά και σθένος; Εκείνος που ζητάει συγνώμη ή εκείνος που καλείται να την αποδεχθεί;», έγραψε σε δικό του tweet ο Τέρενς Κουίκ.