X

Βγήκε νικητής από μάχη με αρκούδα, όμως… (εικόνες)

Μια βόλτα με τα σκυλιά του κατέληξε σε περιπέτεια για έναν Αμερικανό, ο οποίος πάλεψε με το άγριο ζώο, που άφησε …ανεξίτηλα σημάδια στο σώμα του!

Ant1news

Σε περιπέτεια κατέληξε μια βόλτα με τα σκυλιά του, που έκανε ένας κάτοικος της περιοχής, στο Νέο Μεξικό, καθώς δέχθηκε επίθεση από μια αρκούδα. 

Ο Bridger Petrini προσπάθησε να αντεπιτεθεί στην αρκούδα και τελικά την ώρα της πάλης έπεσε μαζί με την αρκούδα σε μία πλαγιά. Εν τέλει κατάφερε να πυροβολήσει την αρκούδα με το όπλο που είχε επάνω του και να την σκοτώσει.

Όμως, όταν προσπάθησε να σηκωθεί, μετά την επώδυνη μάχη του με το άγριο ζώο, διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατον να μετακινηθεί αφού η αρκούδα προτού πεθάνει του είχε δαγκώσει το πόδι και τα δόντια της είχαν καρφωθεί στο κορμί του.

«Κατά κάποιο τρόπο είχε καταφέρει να δαγκώσει την κνήμη μου και τα δόντια της είχαν κολλήσει, δεν μπορούσα να ξεφύγω», είπε ο Petrini σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όπως αναφέρει η βρετανική Metro.

 

Διασώστες έφτασαν στο σημείο για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον τραυματία, όμως το βάρος της αρκούδας καθιστούσε αδύνατη την μετακίνηση του ζώου.

Τελικώς, αποφάσισαν να αποκεφαλίσουν το ζώο κι όπως περιγράφει ο άνδρας «όταν έκοψαν το κεφάλι της αρκούδας, κατάφεραν να το μετακινήσουν και το τραβήξουν από το πόδι μου».

 

Ο τραυματίας οδηγήθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν 200 ράμματα στο πόδι, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο άνδρας υπέστη εκτεταμένες βλάβες σε νεύρα και ιστούς στο δεξί του κάτω άκρο.