X

Σε κλινική αποτοξίνωσης και πάλι ο Μπεν Άφλεκ

Το πάρτι της κραιπάλης, το 22χρονο κουνελάκι του Playboy και η καθοριστική παρέμβαση της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ant1news

Ο Μπεν Άφλεκ απασχολεί για ακόμα μια φορά την δημοσιότητα για λάθους λόγους, καθώς εκτός από την επαγγελματική του ζωή που δεν είναι και στα καλύτερα της, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και στα προσωπικά του.

Ο σταρ του Χόλυγουντ ξανακύλησε στο αλκοόλ και εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης μετά και την προτροπή της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TMZ, ο Άφλεκ έκανε ένα μεγάλο πάρτι την περασμένη βδομάδα και η κατανάλωση αλκοόλ από μέρους του ξεπέρασε τα όρια. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσουν τα καμώματά του στ΄αυτιά της Γκάρνερ.

Έχοντας χωρίσει από την Λίντσεϊ Σούκας και με τις φήμες να τον θέλουν ζευγάρι με το 22χρονο κουνελάκι του Playboy Σόνα Σέξτον, ο Μπεν Άφλεκ επιδόθηκε σε κραιπάλες. Την περασμένη Κυριακή η Τζένιφερ Γκάρνερ πήρε το αμάξι της και πήγε με τον δικηγόρο της στο σπίτι του στο Μαλιμπού για να τον συνετίσει.

Με την αντιδικία τους για την κηδεμονία των παιδιών να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί, η Γκάρνερ θα μπορούσε κάλλιστα να αδιαφορήσει και να πάρει για πλάκα τα παιδιά σπίτι της και να τα βλέπει όποτε θέλει εκείνη. Αντ΄ αυτού πήγε και τον πήρε με το αμάξι της για να τον μεταφέρει σε κλινική αποτοξίνωσης. Για τρίτη φορά από το 2001.

Το πρόβλημα είναι ότι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ολοκληρώσει μια σειρά από θεραπείες ο Μπεν Άφλεκ. Και λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται και πάλι στο ίδιο σημείο. Ο ίδιος έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι θέλει να είναι ο καλύτερος μπαμπάς για τα παιδιά του. Προς το παρόν δεν δείχνει να κερδίζει το «τέρας» που έχει μέσα του.