X

Απίστευτο: Μπλόκο της Τροχαίας στον …Batman! (βίντεο)

Το παράξενο “Batmobile ” κίνησε τις …υποψίες της αστυνομικού, η οποία έκπληκτη είδε τον …σούπερ ήρωα να  βγαίνει από το όχημα.

Ant1news

Δεν πίστευε στα μάτια της ούτε η αστυνομικός που τον σταμάτησε ούτε οι άλλοι οδηγοί, όμως ένα “Batmobile” εκινείτο κανονικά στον αυτοκινητόδρομο, έχοντας φυσικά ως οδηγό τον …Batman!

Το ασυνήθιστο όχημα προβλημάτισε πάντως την αστυνομικό και έτσι ο …Batman έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας, ίσως διότι δεν βρισκόταν στην …έδρα του, το  Γκόθαμ Σίτι, αλλά κάπου στον Καναδά! 

Αν κάποιος έλεγε σε άλλους ότι συνέβη, το πιθανότερο ήταν να του απαντήσει ότι όλα αυτά έγιναν στην φαντασία του, ευτυχώς όμως υπήρξε ένας οδηγός που κατέγραψε με την κάμερα του την σκηνή. 

Στο βίντεο έχει απαθανατιστεί ένας άνδρας, φορώντας την στολή του γνωστού ήρωα κινουμένων σχεδίων και ταινιών, να έχει πέσει στο μπλόκο της Τροχαίας. Μια αστυνομικός του ζητά να βγει από το όχημα του, εκείνος φαίνεται σαν να παραπατά, όμως – τι στην ευχή υπερήρωας θα ήταν – στέκεται όρθιος απέναντι της και της απαντά στις ερωτήσεις της.

Ο οδηγός που βιντεοσκοπεί προχωρά κανονικά με το όχημα του και περνά από το σημείο του ελέγχου, ωστόσο γυρίζει την κάμερα του και «πιάνει» το τέλος του ελέγχου.  Η αστυνομικός επιστρέφει στο περιπολικό της και ο …Batman επιβιβάζεται στο «Batmobile» του και ετοιμάζεται να συνεχίσει την πορεία του για να …σταματήσει τους κακούς! 

Δείτε το βίντεο: