X

Απίστευτο: Μητέρα ξέχασε τον γιο της στο πλοίο και το παιδί ταξίδεψε μόνο του

Η γυναίκα κατέβηκε από το πλοίο στη Σαντορίνη, ενώ το αγοράκι κοιμόταν. Όταν συνειδητοποίησε το λάθος της, ήταν αργά, αφού το καράβι είχε φύγει.

Ant1news

“Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της” μία μητέρα, που ξέχασε τον γιο της στο πλοίο, όταν η ίδια αποβιβάστηκε στη Σαντορίνη, με το καράβι να συνεχίζει το ταξίδι του…

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο - Σαντορίνη - Ίω - Πάρο - Μύκονο.

Η μητέρα με τον γιο της επιβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό τη Σαντορίνη. Όταν το “Santorini Palace” κατέπλευσε στο λιμάνι της Θήρας, λίγο μετά τις 11 το πρωί, η μητέρα κατέβηκε… χωρίς το παιδί. Όταν, όμως, συνειδητοποίησε πως ο γιος της δεν ήταν μαζί της, ήταν πολύ αργά, αφού το καράβι είχε αποπλεύσει για τον επόμενο προορισμό του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 12χρονος είχε αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Σε κατάσταση-σοκ η μητέρα έτρεξε σε έναν άνδρα του Λιμενικού και εξήγησε τι είχε συμβεί. Εκείνος ενημέρωσε σχετικά και ειδοποιήθηκε ο καπετάνιος του “Santorini Palace”.

Το πλήρωμα εντόπισε το αγοράκι και το φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο, εξηγώντας του πως θα ξαναβρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρα του, το απόγευμα, όταν το πλοίο θα επέστρεφε στο λιμάνι της Σαντορίνης.