X

Δήμαρχος Ύδρας στον ΑΝΤ1: θα στραφούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου για το μπλακ άουτ

Για κακή εκτίμηση από τον ΔΕΔΔΗΕ κάνει λόγο ο Γ. Κουκουδάκης, τονίζοντας ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί το ακριβές σημείο της βλάβης.

Ant1news

Για δεύτερο 24ωρο παραμένει στο σκοτάδι η Ύδρα, λόγω του μπλακ άουτ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο νησί και έχει προκαλέσει προβλήματα ακόμα και στην υδροδότηση.

Για κακή εκτίμηση από τον ΔΕΔΔΗΕ έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ύδρας, Γεώργιος Κουκουδάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7».

Ο ίδιος τόνισε ότι ο Δήμος θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και σημείωσε ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί το ακριβές σημείο της βλάβης και η έκτασή της.

Οι γεννήτριες που αναμένονται θα αποκαταστήσουν τα προβλήματα μέχρι το μεσημέρι, σύμφωνα με τον κ. Κακουδάκη, τονίζοντας ότι οι προσπάθειες είναι εντατικές από το πρωί της Κυριακής.

«Το μπλακ άουτ σημειώθηκε χθες 5.30 το πρωί. Στις 8.30 υπήρξε ενημέρωση ότι μέχρι τις 11.00 θα έχουν λυθεί τα προβλήματα. Ωστόσο το πρόβλημα ήταν σοβαρό και δεν μπορούσε να εντοπιστεί. Το μεσημέρι ζητήσαμε συνδρομή για νερό, η οποία ήρθε τα ξημερώματα» τόνισε ο Δήμαρχος του νησιού.