X

Δεκάδες μετανάστες “έκλεισαν” την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Ant1news

Ταλαιπωρία υπέστησαν οι οδηγοί  στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο 39ο χιλιόμετρο, εξαιτίας της διαμαρτυρίας μεταναστών, οι οποίοι “έκλεισαν” τον δρόμο για αρκετές ώρες.

Οι μετανάστες διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες διαβίωσης στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, ενώ η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Μαρκοπούλου έως τα Οινόφυτα.

Βαρβιτσιώτης: η Οδύσσεια του Προσφυγικού για την Ελλάδα συνεχίζεται

Σε δήλωση του, ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφέρει «η κυβερνητική ανικανότητα στη διαχείριση του Μεταναστευτικού μεταφέρεται, πλέον, από το Ανατολικό Αιγαίο και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Σήμερα, φτάσαμε, μάλιστα, στο σημείο να παραλύσει ένας από τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας. Και αυτό την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση των «αυταπατών» συνεχίζει όχι μόνο να μη λογοδοτεί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τον πακτωλό χρημάτων που έχει λάβει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και να εμμένει στην πρωτοφανή ανοχή της στα φαινόμενα ανομίας. Είναι σαφές ότι η Οδύσσεια του προσφυγικού για την Ελλάδα συνεχίζεται και αυτή με αμείωτη ένταση».