X

“Ντου” του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών (εικόνες)

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε εβδομάδες ο Ρουβίκωνας εισβάλει στο υπουργείο Εξωτερικών. Η αναρχική ομάδα ανάρτησε και βίντεο με τη δράση του.

Ant1news

Σε νέα εισβολή, στο υπουργείο Εξωτερικών, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, προχώρησε το πρωί ο Ρουβίκωνας, με αφορμή το παλαιστινιακό.

Η νέα «παρέμβαση» όπως την ονομάζει η αναρχική συλλογικότητα, έγινε στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας. 

Η αναρχική ομάδα ανάρτησε και βίντεο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πρόκειται για το δεύτερο «ντου» του Ρουβίκωνα στο συγκεκριμένο υπουργείο σε διάστημα πέντε εβδομάδων.

«Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση αφήνοντας μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών. Φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο «επεισόδιο» της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις ΗΠΑ» αναφέρει η αναρχική συλλογικότητα σε μήνυμά της.

ΝΔ: ο Ρουβίκωνας εξευτελίζει καθημερινά τη χώρα

Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει η ΝΔ τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών, ασκώντας παράλληλα δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση.

 «Ανανεωμένος από τις διακοπές του, ο Ρουβίκωνας ξεκίνησε δυναμικά το πρόγραμμα των φθινοπωρινών του εξορμήσεων. Ποιος ξέρει τι θα περιλαμβάνει φέτος εκτός από ΥΠΕΞ, Πεντάγωνο, πρεσβείες; Αντιλαμβάνεται άραγε ο κ. Τσίπρας ότι αυτή η οργανωμένη συμμορία εξευτελίζει καθημερινά τη χώρα;» τονίζει η ΝΔ.

Χριστοφιλοπούλου: Το σερί των επιθέσεων του Ρουβίκωνα συνεχίζεται

Μέσω των social media σχολίασε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών η Υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Το σερί των επιθέσεων του Ρουβίκωνα συνεχίζεται με τελευταία αυτή στο ΥΠΕΞ τα ξημερώματα. Πληροφορίες που αναφέρουν τον επικεφαλής του Ρουβίκωνα ως επικρατέστερο υποψήφιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ελέγχονται ως ανακριβείς» αναφέρει στο λογαριασμό της.

Ποτάμι: οι επιθέσεις του Ρουβίκωνα έχουν πάψει πλέον να αποτελούν είδηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, τονίζει ότι οι επιθέσεις του Ρουβίκωνα σε υπουργεία, πρεσβείες κλπ έχει πάψει πλέον να αποτελεί είδηση. «Είδηση θα ήταν αν έκανε κάτι η κυβέρνηση για τα "χαϊδεμένα παιδιά της". Αλλά δεν πρόκειται...» σχολίασε.