X

Αβάσταχτος ο πόνος στην κηδεία του πιλότου Νικόλαου Βασιλείου (εικόνες)

Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» του επισμηναγού. Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του.

Ant1news

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου, που έχασε τη ζωή του κατά την συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους έξω από την Σπάρτη. Η εξόδιος ακολουθεί τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον αδικοχαμένο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του στους Ζάρακες Ευβοίας

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά του, η σύζυγος, τα αδέλφια και οι γονείς του 39χρονου πιλότου.

Εκεί βρέθηκαν για να συλλυπηθούν και να συμπαρασταθούν στους οικείους του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης, ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς καθώς και πλήθος κατοίκων της περιοχής.

 

Ο Νικόλαος Βασιλείου ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους που εντοπίστηκε νεκρός, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τρίτης. Ο άτυχος επισμηναγός ηλικίας 39 ετών διέμενε στην Καλαμάτα και ήταν πατέρας δύο παιδιών, 8 και 11 ετών.

Ο 39χρονος πιλότος καταγόταν από το χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και θεωρείτο ιπτάμενος μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών.

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Evia Vima