X

Σοκ: έκοψε από λάθος την μηριαία αρτηρία του με αλυσοπρίονο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εργάτης, ο οποίος αφού ακρωτηριάστηκε στην προσπάθειά του να κόψει ένα δέντρο, έπεσε από ύψος 8 μέτρων!

Ant1news

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πατέρας δύο παιδιών όταν ανέβηκε σε πεύκο για να το κόψει. Μια λάθος κίνηση όμως του στέρησε τη ζωή.

Πρόκειται για έναν 41χρονο Αλβανό, ο οποίος προσελήφθη για οικιακές εργασίες από έναν ηλικιωμένο στο Ασπρονέρι Καμένων Βούρλων.

Ανεβαίνοντας στο δέντρο, που βρισκόταν στην αυλή ενός σπιτιού, πιθανότατα παραπάτησε και στην προσπάθειά του να κρατήσει την ισορροπία του, έκοψε με το αλυσοπρίονο τη μοιραία φλέβα του. Στην πορεία μάλιστα έπεσε στο κενό από ύψος 8 μέτρων!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο σημείο κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, όμως ο άτυχος άνδρας είχε χάσει αρκετό αίμα με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ο 41χρονος ζούσε στον Άγιο Κωνσταντίνο και ήταν πατέρας δυο μικρών παιδιών. Όσοι τον γνώριζαν λένε πως ήταν ένας ήσυχος και εργατικός άνθρωπος που έκανε διάφορες δουλειές για να ζήσει την οικογένειά του. Το Α.Τ. Καμμένων Βούρλων διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.