X

Φωνάζοντας “ζήτω η Μακεδονία” παρέδωσε η Κόλλια Τσαρουχά στη Νοτοπούλου

Τα δάκρυα της Κόλλια Τσαρουχά και το τρακ της Κατερίνας Νοτοπούλου "πρωταγωνίστησαν" στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Ant1news

Τα δάκρυα, το τρακ αλλά και τα συνθήματα για τη Μακεδονία δεν έλειψαν από την τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

Η πρώην υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά κάνοντας απολογισμό του έργου της υποσχέθηκε ότι από τη νέα της θέση θα συνεχίσει τον αγώνα της για τη διεθνή αναβάθμιση της Μακεδονίας και τη Θράκης.

Κλείνοντας δε την ομιλία της και εμφανώς συγκινημένη φώναξε «ζήτω η Μακεδονία» και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κάνουν το ίδιο.

Από πλευράς της η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία θα υποδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα και τους παραγωγικούς φορείς στη σύσκεψη που θα γίνει στο υπουργείο, το Σάββατο, δεν μπόρεσε να κρύψει το άγχος της.

«Μακεδονία και Θράκη θα γίνουν πρωτοπόρες στην ανάπτυξη μακριά από τις πολιτικές του παρελθόντος που καθήλωσαν τη Θεσσαλονίκη» δήλωσε η ίδια, ενώ προς το τέλος της ομιλίας της απολογήθηκε για τρο τρακ της λέγοντας πως «δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια».