X

Χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου (εικόνες)

Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό μετά από ανατροπή νταλίκας. Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Ant1news

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο 110ό χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη και νταλίκα ανατράπηκε κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με συνέπεια να είναι αδύνατη η διέλευση των αυτοκινήτων. 

Οι ουρές των οχημάτων στην Εθνική Οδό έφθαναν περίπου τα 4 χιλιόμετρα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται για αρκετές ώρες από παρακαμπτήριες οδούς και από την μια λωρίδα κυκλοφορίας που άνοιξαν. 

Αρχικά η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία στον κόμβο του Μαρτίνου και οδηγούσε τα αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Αθήνα από παρακαμπτηρίους μέχρι την περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας. 

Η κίνηση, και πριν το ατύχημα, ήταν αυξημένη λόγω του ότι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι τελευταίοι εκδρομείς του καλοκαιριού.

 

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα η Τροχαία και συνεργεία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται την Ε.Ο. καταβάλλοντας προσπάθεια για την απομάκρυνση του οχήματος.

Τελικά η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας αποκαταστάθηκε πλήρως λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας.

 

 

 

Φωτογραφίες - βίντεο:  tvstar.gr και ilamia.gr