X

Νέα ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών – Λαμίας (εικόνες)

Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και μετά την απίστευτη ταλαιπωρία της Κυριακής. Διακοπή της κυκλοφορίας για περίπου δύο ώρες.

Ant1news

Νταλίκα ανετράπη λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με προβλήματα.

Ο οδηγός της νταλίκας, βουλγαρικής υπηκοότητας, έχασε τον έλεγχό της και βρέθηκε εκτός πορείας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Το τροχαίο έγινε μεταξύ 198ου και 199ου χιλιομέτρου, στο ύψος των Θερμοπυλών, λίγο πριν από τα διόδια της Αγίας Τριάδας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από το σημείο δεν έχει διακοπεί, ωστόσο, μία λωρίδα και η ΛΕΑ έχουν κλείσει, μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος.

Στο σημείο έχουν μεταβεί συνεργεία, που επιχειρούν για την απομάκρυνση της νταλίκας, με στόχο την άμεση απελευθέρωση του οδοστρώματος. Ωστόσο για να γίνει αυτό είναι απαραίτητος ο προσωρινός πλήρης αποκλεισμός της διελεύσης των υπόλοιπων οχημάτων από το σημείο.

Η τροχαία  απέκλεισε το δρόμο και τα αυτοκίνητα από τον κόμβρο του Μπράλου στο 203ο χλμ. μέχρι  τον κόμβο του Μώλου στο 190ό χλμ. στην περιοχή της διασταύρωσης των Θερμοπυλών και για 20 περίπου χιλιόμετρα στο ρεύμα προς Αθήνα θα κινούνται μέσα από παρακαμπτήριος δρόμους.

Λίγο μετά τις 12:00 το όχημα απομακρύνθηκε, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Το περιστατικό συμβαίνει μόλις λίγες ώρες αφού μία άλλη νταλίκα ανετράπη στον ίδιο δρόμο, προκαλώντας το απόγευμα μέχρι και το βράδυ της Κυριακής ουρές πολλών χιλιομέτρων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Φωτογραφίες, βίντεο: lamiareport.gr, tvstar.gr