X

Θρίλερ με τον θάνατο 20χρονου μοντέλου σε θαλαμηγό μεγιστάνα – Τι ερευνούν οι Αρχές

Πέπλος μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της Sinead McNamaraστους κάβους. Τι λέειο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροτομή στην σορό της.

Ant1news

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της Sinead McNamara.

Το 20χρονο κορίτσι, το οποίο ήταν μοντέλο του Instagram, βρέθηκε νεκρή πάνω στην υπερπολυτελή θαλαμηγό όπου εργαζόταν στην Κεφαλονιά. Η Sinead McNamara εργαζόταν ως μέλους το πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια και οποίο ανήκει στον  Μεξικανό δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Alberto Bailleres.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τους φίλους της την Κυριακή, ωστόσο η κοπέλα έχασε τη ζωή της λίγες μέρες νωρίτερα.

Το μοιραίο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 29 Αυγούστου. Εκείνο το βράδυ, οι φωνές του πληρώματος του εντυπωσιακού «Mayan Queen IV», έγιναν αντιληπτές από ανυποψίαστους παραθεριστές και κατοίκους του νησιού.

 

Η Sinead McNamara  βρέθηκε κρεμασμένη στους κάβους της θαλαμηγού. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς και το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών σε κωματώδη κατάσταση. Λίγες ώρες μετά, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας τους δικούς της ανθρώπους στο πένθος.

Οι αρχές διεξάγουν προανάκριση για το συμβάν παίρνοντας καταθέσεις από όλο το πλήρωμα του σκάφους αλλά και εξετάζοντας εξονυχιστικά το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε η θαλαμηγός.

«Πρόκειται για  μια περίπτωση  απαγχονισμού, με σχοινί! Από την εξέταση δεν έχουν εντοπιστεί κακώσεις σε κάποιο σημείο του σώματος της, που να δικαιολογούν κάποιου άλλου είδους θάνατο», σημειώνει ο Ηλίας Μπογιόκας, Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, συμπληρώνοντας ότι «θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά σε βάθος χρόνου. Επίσης θα γίνουν και ιστολογικές εξετάσεις  σε  όργανα, για να διαπιστωθεί, αν τυχόν επηρεάστηκε από κάποια αιτία ο ψυχισμός της».

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν γύρω από τον θάνατο της νεαρής κοπέλας, που τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ως αυτοκτονία.