X

Διοργάνωσαν ταξίδι για να δουν κατά λάθος τους Red Hot… Chilli Pipers!

Γκάφα ολκής! Η έκπληξη για τη σύζυγό του δεν περιλάμβανε τελικά τους Red Hot Chili Peppers αλλά τους Red Hot... Chilli Pipers!

Ant1news

Ο Duncan Robb θέλησε να κάνει στην σύντροφο του δώρο ένα ταξίδι για την συναυλία των Red Hot Chili Peppers, όμως τελικά είδαν τους Red Hot Chilli Pipers, από απροσεξία του.

Η σύντροφος του Robb λατρεύει το διάσημο συγκρότημα και έτσι εκείνος θέλησε να την ευχαριστήσει. Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο πίστευε πως βρήκε εισιτήρια για τη συναυλία του διάσημου ροκ συγκροτήματος η οποία θα γινόταν στην Ιρλανδία. Έτσι έκλεισε τα εισιτήρια για την συναυλία αλλά και αεροπορικά για το ταξίδι τους.

Όταν πήγαν όμως στη συναυλία δεν είδαν αυτό που περίμεναν. Αντί για τους Red Hot Chili Peppers είδαν τους Red Hot Chilli Pipers. Οι Red Hot Chilli Pipers δημιουργήθηκαν στην Σκωτία το 2002 και το όνομα τους είναι λογοπαίγνιο του αμερικάνικου συγκροτήματος.

Ο Duncan δήλωσε «Βρήκα στο ίντερνετ εισιτήρια μόλις των 30 ευρώ και σκέφτηκα: Τέλεια! Θα τα κλείσω. Σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι δεν θα έχουν περισσέψει πολλές θέσεις και επειδή η συναυλία πλησίαζε νόμιζα ότι κατέβασαν τιμές για να ξεπουληθούν. Έκλεισα και τα εισιτήρια του αεροπλάνου για το ταξίδι και όλα έτοιμα! Έτσι νόμιζα τουλάχιστον….». Ενώ η σύντροφος του ως πιο θετικό άτομο δήλωσε «Ήταν μια εμπειρία όμως και αυτή!».