X

Το τρέιλερ της 6ης σεζόν του “House of Cards” (βίντεο)

Λύνεται το μυστήριο της απουσίας του Φρανκ Άντεργουντ, δηλαδή του Κέβιν Σπέισι, στη δημοφιλή σειρά, μετά τις καταγγελίες για βιασμούς.

Ant1news

Επισήμως νεκρός είναι ο Φρανκ Άντεργουντ, κατά κόσμον Κέβιν Σπέισι, στην τελευταία σεζόν του “House of Cards”, η οποία κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε φαίνεται η σύζυγος του, Κλαιρ, την οποία υποδύεται η Ρόμπιν Ράιτ, μπροστά στο φέρετρό του να του μιλάει.

«Θα σου πω κάτι Φράνσις. Όταν θα με θάψουν, δε θα είναι στην αυλή μου. Κι όταν θα με θρηνούν, θα πρέπει να περιμένουν στην ουρά», λέει η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς.

Στο τρέιλερ δεν εξηγείται το πώς πέθανε ο Άντεργουντ, όμως το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει ότι η 6η και η τελευταία σεζόν θα επικεντρώνεται στο χαρακτήρα της Ρόμπιν Ράιτ, η οποία έχει γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ στη θέση του Σπέισι, από τον 5ο κύκλο. Η εξέλιξη αυτή ήταν αναπόφευκτη μετά τη σωρεία καταγγελιών για βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις σε βάρος του ηθοποιού, οι οποίες όχι μόνο προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο, αλλά άνοιξαν και τον «ασκό του Αιόλου» για άλλες καταγγελίες.

Η έκτη και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου και θα έχει οκτώ αντί για 13 επεισόδια, όπως είχαν οι προηγούμενες.