X

Τρόμος για οικογένεια στην Κεφαλονιά: Ληστές τους χτύπησαν με σιδερένια μπαστούνια

Σοκάρει η περιγράφει του επιχειρηματία των εφιαλτικών στιγμών που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του στα χέρια των αδίστακτων ληστών.

Ant1news

Ένοπλη ληστεία πρωτοφανούς αγριότητας σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε σπίτι οικογένειας που διατηρεί εστιατόριο στην περιοχή του Άσσου στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι κουκουλοφόροι, πρώτα διέρρηξαν την επιχείρηση, την έκαναν «φύλλο και φτερό» χωρίς να βρουν τα χρήματα που αναζητούσαν και στη συνέχεια εισέβαλαν με λοστούς στο σπίτι της οικογένειας.

Αφού χτύπησαν άγρια τα τέσσερα μέλη της οικογένειας πήραν τις εισπράξεις του εστιατορίου και εξαφανίστηκαν. Οι κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν με λοστούς και σιδερένια μπαστούνια τον επιχειρηματία, την γυναίκα του, την κόρη του και τον γαμπρό του και τους έδεσαν.

Και οι τέσσερις νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, χτυπημένοι στο πρόσωπο και τραυματισμένοι από τα χτυπήματα των δραστών.

Η πρωτοφανής αγριότητα των ληστών σε συνδυασμό με το μεγάλο χρηματικό ποσό που απέσπασαν, έχει σημάνει συναγερμό στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και την Ασφάλεια, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και «χτενίζει» την Κεφαλονιά, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους αδίστακτους δράστες.

Ο ίδιος, ο κ. Αντώνης Χρυσάφης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μιλώντας στην κάμερα του Inkefalonia, εξηγεί πως ξύπνησε τα ξημερώματα και είδε μπροστά του τους αδίστακτους δράστες να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα.

«Κατά τις 5 η ώρα ξύπνησα και είδα κάποιους με σιδερένιες μαγκούρες, κουκούλες και καπέλο και άρχισαν να με βαράνε. Αντιστάθηκα και ίσως αυτό ήταν το λάθος μου. Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι Έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ» ήταν τα λόγια του από το κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και συνεχίζει εξοργισμένος για το μένος που δέχθηκε από τους ληστές: «Αν είχα όπλο στο σπίτι θα τους πυροβολούσα και ας πήγαινα 100 χρόνια μέσα. Μας χτύπησαν πολύ άγρια και εμένα και τους υπόλοιπους, τον γαμπρό μου τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του».