X

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: ο εγγονός ομολόγησε το διπλό έγκλημα

«Έσπασε» κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 24χρονος. Τι είπε στους αστυνομικούς. Η νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική και η απώλεια των γονιών του.

Ant1news

Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα, καθώς ο εγγονός των θυμάτων ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

0 24χρονος παραδέχθηκε στην ανάκριση του από τους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που σκότωσε με μαχαίρι την 80χρονη κατάκοιτη γιαγιά του και τον 85χρονο παππού του, που έφερε και το όνομα του.

Ο νεαρός που η μητέρα του έχει πεθάνει και ο πατέρας του αγνοείται, είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και το τελευταίο χρονικό διάστημα έμενε με τον παππού και την γιαγιά τους οποίους δολοφόνησε.

Στο ίδιο κτίριο μένουν και άλλοι συγγενείς των θυμάτων, αλλά κανείς δεν άκουσε κάποιο θόρυβο, πριν βρουν κατακρεουργημένους τους δυο ηλικιωμένους λίγο πριν τις 11 το πρωί.

 

Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν ανήσυχα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε την διπλή δολοφονία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 24χρονος δεν είπε στην απολογία του, τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στις φρικιαστικές δολοφονίες.

 

Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.