X

Νεκρός ο γιός του Γιώργου Δημαρά: έπεσε από τρίτο όροφο μεζονέτας στην Πεντέλη

Θρήνος για τον 38χρονο γιό του κυβερνητικού στελέχους. Ο άνδρας έχασε την ζωή του τα ξημερώματα.

Ant1news

Τραγωδία για την οικογένεια του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Δημαρά, ο οποίος θρηνεί τον χαμό του 38χρονου γιού του.

Ο άνδρας έχασε την ζωή του μετά από πτώση, από τον τρίτο όροφο μεζονέτας, στην Πεντέλη, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος διέμενε μαζί με τον πατέρα του και την υπόλοιπη οικογένεια, στην Πεντέλη. 

Ερευνα για τα αίτια της τραγωδίας που βιώνει η οικογένεια του κυβερνητικού στελέχους διεξάγει η Αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθεί αν η πτώση στο κενό είναι αποτέλεσμα δυστυχήματος ή αν σκοπίμως ο άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου του.

«Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη» τονίζει ο πρωθυπουργός σε γραπτή του ανακοίνωση. Ο Αλέξης Τσίπρας καταλήγει τονίζοντας «από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά, εξέφρασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.