X

Πέρασε από πάνω τους συρμός του μετρό αλλά… σώθηκαν

“Το χάρο με τα μάτια τους” είδαν μια μητέρα και το παιδί της, που έπεσαν στις σιδηροτροχιές…

Ant1news

 

Αλώβητοι βγήκαν μία μητέρα με το παιδί της που έπεσαν στις σιδηροτροχιές του μετρό στο Λονδίνο, κατά την άφιξη του συρμού, καθώς βρήκαν “καταφύγιο” σε ένα κενό σημείο ανάμεσα στις γραμμές, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία μεταφορών.

Ο πατέρας, που πήδηξε στις γραμμές προκειμένου να τους βοηθήσει, σώθηκε ακριβώς με τον ίδιον τρόπο, καθώς καλύφθηκε επίσης σε ανάλογο κενό διάστημα. Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον σταθμό της Μπέικερ Στριτ.

Η γυναίκα βάδιζε κατά μήκος της αποβάθρας, με την προσοχή της στραμμένη στην οθόνη αναγγελιών της κυκλοφορίας των συρμών. «Δεν αντιλήφθηκε πως βρισκόταν πολύ κοντά στην άκρη της αποβάθρας και χωρίς να το θέλει έσπρωξε το καρότσι με το παιδί πέρα από το χείλος της. Η γυναίκα, το καρότσι και το παιδί, έπεσαν στις ράγες. Ο πατέρας πήδηξε για να τους βοηθήσει. Όταν είδαν τον συρμό να πλησιάζει και οι τρεις τους είχαν την τύχη να προλάβουν να συρθούν σε ένα κενό σημείο κάτω από τις γραμμές και τα βαγόνια πέρασαν από πάνω τους χωρίς να προκληθεί πρόβλημα», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το δίκτυο μεταφορών του Λονδίνο εκτιμά σε 1,37 δισεκ. τον αριθμό των επιβατών που κάθε χρησιμοποιούν το μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας. Το 2017 αναφέρθηκαν περισσότεροι από 3.000 τραυματισμοί...