X

Ναυάγιο στη Ζάκυνθο: νέα συγκλονιστικά βίντεο κάνουν τον γύρο του κόσμου

Κλειστή παραμένει η παραλία μετά την κατολίσθηση. Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις Πυροσβεστικής και Λιμενικού.

Ant1news

Κλειστή παραμένει η παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, μετά τη χθεσινή κατολίσθηση που σημειώθηκε, τραυματίζοντας επτά άτομα και προκαλώντας πανικό, την ώρα που οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου.

Όσοι απολάμβαναν το μπάνιο τους σε μία από τις διασημότερες παραλίες του κόσμου, στάθηκαν τυχεροί που κατάφεραν να φύγουν από εκεί, αφού δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός.

Ένας τεράστιος όγκος από βράχια αποκολλήθηκε, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, όταν στο συγκεκριμένο σημείο που έπεσαν είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη, τα οποία και βρέθηκαν αναποδογυρισμένα.

Η αποκόλληση έγινε σταδιακά και σε τρεις φάσεις, με τους λουόμενους να προλαβαίνουν να απομακρυνθούν από το σημείο ασφαλείς.

Ο δήμαρχος Ζακύνθου μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο, λέγοντας ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι εργασίες αποκατάστασης, ενώ τόνισε ότι, μετά από αυτό το περιστατικό θα ληφθούν περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

 

Παρά το ότι βάσει των διασταυρώσεων μέσω των λουόμενων, δεν υπάρχουν αγνοούμενοι, οι έρευνες στο σημείο συνεχίζονται και σήμερα, με τις δυνάμεις, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής να βρίσκονται επί τόπου.

 

 

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από drone του ioniantv.gr