X

Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: virtual reality, τσίπουρα, φανέλες και …σπόντες (εικόνες)

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τα περίπτερα στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως.

Ant1news

Παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, στάση στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, δοκιμή τσίπουρου, αθλητικά σχόλια για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και σπόντες προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περιλαμβάνει η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε πεζή τη βόλτα του από το κτίριο διοίκησης και περνώντας από τον χώρο όπου βρίσκεται το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχολίασε δεικτικά με αφορμή το ρεπορτάζ του Πρακτορείου για την ακύρωση του μέτρο της περικοπής των συντάξεων: «Πολύ ωραία τα βλέπω τα πράγματα με Τσίπρα».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στην διάρκεια της περιήγησης του είχε και ένα απρόοπτο, που ...τάραξε τον Πρόεδρο της ΝΔ και την συνοδεία του.

 

Στο περίπτερο 17, στo Hall of Games, ο πρόεδρος της ΝΔ έπαιξε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας φορώντας τα ειδικά γυαλιά, χαιρέτισε μικρούς Gamers κι έβγαλε πολλές selfies.

 

 

 

 

Στο περίπτερο όπου βρίσκεται το Επιμελητήριο των Σερρών, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, Στέργιος Λίτος του χάρισε ένα μπουκάλι πεπαλαιωμένο τσίπουρο, με τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει «είναι το αγαπημένο μου».

 

Επόμενος σταθμός στη βόλτα του προέδρου της ΝΔ ήταν το σταντ της ομάδας του Ηρακλή όπου τον υποδέχτηκε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος.

Οι άνθρωποι του Γηραιού χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη φανέλα με το νούμερο 110, η οποία σηματοδοτεί τα 110 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

 

 

Η βόλτα του προέδρου της ΝΔ συνεχίστηκε στα σταντ των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας, όπου, μεταξύ άλλων, είχε συνομιλίες με εκπροσώπους του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης ήταν άλλος ένας από τους σταθμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης καθώς και το πρ. μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Γιάννης Σαμολαδάς. Οι δύο άντρες του χάρισαν μια φανέλα της ομάδας με το όνομα «Κυριάκος» και τον αριθμό 1.

"Με κάνατε και τερματοφύλακα" σχολίασε χαριτολογώντας ο κ. Μητσοτάκης.

"Όχι πρόεδρε, αυτό σημαίνει ότι είσαι ο πρώτος, το νούμερο 1" σχολίασε ο κ. Σαμολαδάς και πρόσθεσε: "Η αυτοδυναμία από εδώ περνάει".

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα και πρόσθεσε ότι "χρειαζόμαστε ανταγωνιστικές ομάδες".

 

 

Πηγή: thestival.gr

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε και το περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπου μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη τον περίμενε ο "Βουκεφάλας" Γιώργος Κούδας.