X

Οδηγός λεωφορείου χαστουκίζει μαθητή (βίντεο)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του παιδιού και όχι του οδηγού. Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο.

Ant1news

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με το χαστούκι ενός οδηγού λεωφορείου προς έναν μαθητή.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη σε προάστιο του Παρισιού, ενώ μία μέρα αργότερα αναρτήθηκε το βίντεο στα social media και έκτοτε κάνει το γύρο του κόσμου.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Le Parisien, το σκηνικό έγινε όταν ένας μαθητής επιχείρησε να περάσει λεωφόρο χωρίς να κοιτάξει το δρόμο.

Την ίδια στιγμή περνούσε από το σημείο το λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου έκανε απότομο φρενάρισμα για να αποφύγει να τον χτυπήσει.

Όπως αναφέρθηκε από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Παρισιού, ο μαθητής στη συνέχεια έβρισε τον οδηγό, κάτι που τον έκανε έξαλλο και τον οδήγησε στην πράξη που ο ίδιος οργανισμό καταδικάζει.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο οδήγησε στην έναρξη ένορκης διοικητικής εξέτασης για τον οδηγό, κάτι που μπορεί να του στοιχίσει τη θέση του.

«Σήμερα, κινδυνεύει με απόλυση εξαιτίας ενός παιδιού χωρίς συνείδηση και αυτό που ζητάμε είναι να μας βοηθήσετε, ώστε να μην χάσει ο συνάδελφος τη δουλειά του», αναφέρεται στο κείμενο που υπέγραψαν δεκάδες χιλιάδες από το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και τέθηκε σε ισχύ κίνηση συλλογής υπογραφών.