X

Νέες καταγγελίες για τον Λαμιώτη που κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο τη Γαλλίδα

«Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου», καταγγέλλει η 40χρονη ότι της είπε ο κατηγορούμενος.

Ant1news

Ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ η κοινωνία της Λαμίας, με την αποκάλυψη της ιστορίας  της 40χρονης Γαλλίδας που φέρεται να είχε πέσει θύμα αρπαγής από 34χρονο Λαμιώτη, ο οποίος την είχε φιμωμένη και δεμένη, κρατώντας την όμηρο σε ένα δωμάτιο, στο κέντρο της πόλης, την ώρα που την αναζητούσε η Interpol κι έρχονται στο φως κι άλλες αποκαλύψεις.

Ο συλληφθείς ισχυρίζεται ότι η 40χρονη Γαλλίδα ήταν εκεί με τη θέλησή της και πως έκανε την καταγγελία επειδή τον ζήλευε που μετά το χωρισμό τους είχε συνάψει σχέσεις με την 24χρονη, επίσης συλληφθείσα.

Σύμφωνα πάντα με Γαλλίδα, ο κατηγορούμενος όταν έφτασαν στο σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας, από το σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου, την έδεσε την φίμωσε την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και της είπε «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου».

Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι η 40χρονη ήταν λυμένη και είχε το κινητό της κι έτσι κατάφερε να επικοινωνήσει με τους γονείς της, που με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις Αρχές.

 

Οι καταγγελίες δύο γυναικών για το ίδιο πρόσωπο, ωστόσο, αλλάζουν τα δεδομένα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr,  μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος έγιναν κι άλλες καταγγελίες που «καίνε» τον συλληφθέντα.

Οι φερόμενες καταγγελίες δεν αφορούν μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι της υπόθεσης, αλλά και κυρίως στο ότι έγιναν χωρίς τη συναίνεση των γυναικών που τις έκαναν, οι οποίες κατέθεσαν ότι είχαν πέσει «όμηροι» του 34χρονου.

Μάλιστα, όπως είπε μία εξ αυτών, ο κατηγορούμενος είχε προχωρήσει και σε βάρος τους απειλές, κρατώντας τες έτσι στο «χέρι» του.

 

 

 

Την ίδια ώρα το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του τελευταίου, γίνονται «φύλλο και φτερό» από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να συμπληρώσουν το παζλ στην απίστευτη για τα τοπικά δεδομένα υπόθεση.

Την Παρασκευή η απλογία του 34χρονου 

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε σήμερα 34χρονος, ο οποίος πέρασε για δεύτερη φορά τα σκαλιά του Δικαστικού μεγάρου ζήτησε εκ νέου προθεσμία αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα. Έτσι η απολογία του μετατέθηκε για την Παρασκευή το μεσημέρι.

Αντίθετα η 24χρονη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νεαρή πρόκειται για ένα ακόμη «θύμα» του 34χρονου.

Δήλωσε πάντως άγνοια για το αν ο σύντροφός της προέβη σε άσχημες πράξεις σε βάρος της "φιλοξενούμενής" του.