X

Ενέδρα θανάτου για γυναίκα στην Κηφισιά

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητο της στο γκαράζ πολυκατοικίας.

Ant1news

Δολοφονημένη βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της μια γυναίκα στην Κηφισιά.

Η γυναίκα  βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητο της, στο υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας, στην οδό στρατηγού Δαγκλή 33, όπου διέμενε εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η γυναίκα έπεσε σε ενέδρα του ή των δολοφόνων της, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής.

Νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι οι δράστες περίμεναν την γυναίκα και μόλις την είδαν την "γάζωσαν" με καλάσνικοφ.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι η ώρα του θανάτου της γυναίκας, καθώς ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς το βράδυ της Τρίτης, αλλά οι κάμερες που βρίσκονται στο υπόγειο πάρκινγκ δεν έχουν καταγράψει το περιστατικό.

Το θύμα είχε αποτελέσει στόχο απόπειρας δολοφονίας και το 2011, αλλά τότε οι δράστες δεν είχαν καταφέρει να την σκοτώσουν. Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη απόπειρα εναντίον της, η γυναίκα ήταν επτά μηνών έγκυος!

Γνώριμο των αρχών το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το θύμα ήταν φίλη ενός από τα «αφεντικά» της νύχτας και μάλιστα είχε προαναγγείλει τη δολοφονία μιας γυναίκας που ήταν στο παρελθόν σύντροφος του φίλου της.

Στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννη.

Τέλος οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λυμαίνονται τη νύχτα.