X

Ηγετικό στέλεχος του “Ρουβίκωνα”: τον πήραμε τον “λογαριασμό” της Παπακώστα

Με εμφανή ειρωνική διάθεση αναφέρει ότι του πήρε 13 λεπτά για να ξεφύγει από αυτούς που τον παρακολουθούν. Προανήγγειλε νέα επίθεση.

Ant1news

Απάντηση στις δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, έδωσε μέσω ανάρτησης του στο Facebook, κορυφαίο στέλεχος του «Ρουβίκωνα».

Η κυρία Παπακώστα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι η δράση του «Ρουβίκωνα» προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της με τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές περιουσίας. Άφησε να εννοηθεί πως τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης είναι γνωστά στην Αστυνομία, λέγοντας πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι αποφασισμένη να στείλει τον «λογαριασμό» στα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, τα οποία είναι γνωστά.

Λίγες ώρες αργότερα κορυφαίο στέλεχος του «Ρουβίκωνα», με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, απάντησε στην υφυπουργό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο «λογαριασμός» της κυρίας Παπακώστα έφτασε…

Όπως αναφέρει παρακολουθείται από αστυνομικούς οι οποίοι τον συνοδεύουν, αλλά όπως παρατήρησε ειρωνικά δεν του πήρε περισσότερα από 13 λεπτά για να τους ξεφύγει και ανήρτησε φωτογραφίες από την βρετανική πρεσβεία, αναφέροντας ότι την παρακολούθησε σήμερα, σε περίπτωση που αποφασίσουν να πάνε για «παρέμβαση» εκεί.

Η ανάρτηση του ηγετικού στελέχους του «Ρουβίκωνα»

 

Η φωτογραφία από την βρετανική πρεσβεία που ανήρτησε στον λογαριασμό του