X

Μια σύλληψη για την 22χρονη που βρέθηκε σε κώμα στο Ζεφύρι

Γενετικό υλικό του άνδρα εντοπίστηκε στην 22χρονη. Είχε πάει στο σπίτι του για να προμηθευτεί ναρκωτικά.

Ant1news

Ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για βιασμό ασκήθηκε στον 60χρονο, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση της 22χρονης που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. 

Ο 60χρονος συνελήφθη καθώς στο σώμα της κοπέλας βρέθηκε το γενετικό του υλικό και αποδεικνύεται ότι υπήρχε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή. Όπως προκύπτει, η κοπέλα πήγε στο σπίτι του 60χρονου προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά.

Όπως έγινε γνωστό ο 60χρονος τον Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί για τον βιασμό 20χρονης, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.  

Χθες η 22χρονη έδωσε την πρώτη της ολοκληρωμένη κατάθεση στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα, που παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, περιέγραψε -με όσες λεπτομέρειες μπορούσε να θυμηθεί- τα όσα συνέβησαν.

Αρχικά, είπε, ότι εκείνη και η παρέα της, 3 με 4 άτομα, πήγαν σε ένα σπίτι, το οποίο γνώριζε κάποιος από αυτούς που τη συνόδευαν. Το σπίτι αυτό, σύμφωνα με την ίδια, ήταν κοντά στο σημείο όπου τη βρήκαν σε κώμα. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 22χρονης, έκαναν χρήση ουσιών.

Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς, με ένα ή δυο άτομα από την παρέα έφυγαν και κατευθύνθηκαν σε άλλο σπίτι. Δεν μπορούσε να προσδιορίσει που είναι αυτό καθώς η μνήμη της είναι ακόμα θολή. Είπε όμως ότι και στο δεύτερο σπίτι έκανε χρήση ναρκωτικών. Όπως έγινε γνωστό το δεύτερο σπίτι στο οποίο πήγε η 22χρονη ήταν αυτό του 60χρονου.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η νεαρή κοπέλα έχασε την επαφή της με την πραγματικότητα.