X

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα “ρίξει φως” στα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου (βίντεο)

Τι είπαν στο "Καλημέρα Ελλάδα" οι δικηγόροι του κοσμηματοπώλη και της οικογένειας του θύματος.

Ant1news

Πιθανότατα σήμερα θα εκδοθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Γλάδστονος, στην Ομόνοια και λίγο αργότερα εξέπνευσε μετά από το γνωστό επεισόδιο.

Παράλληλα, η αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Επίσης, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Έξω από το κοσμηματοπωλείο όπου έγινε το θλιβερό περιστατικό, πολίτες έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά, ενώ έχουν γραφεί και συνθήματα.

Τι είπαν στο "Καλημέρα Ελλάδα" ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη Χ. Αναγνωστόπουλος και η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κυρία Παπαρρούσου.