X

Κωνσταντινέας: το μίσος φέρνει μίσος (βίντεο)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Εμφανώς καταβεβλημένος αλλά και συγκινημένος στις δηλώσεις του. Νέες συλλήψεις τον ξυλοδαρμό του.

Ant1news

Με εμφανή τα ίχνη της επίθεσης που δέχθηκε, αλλά και της συγκίνησης που τον διακατείχε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το απόγευμα της Κυριακής, μίλησε έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε.

Ο κ. Κωνσταντινέας ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, την αστυνομία για την έγκαιρη επέμβαση της, αλλά και τους απλούς πολίτες που επικοινωνούν μαζί του, για να του εκφράσουν την συμπαράσταση τους.

Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «το μίσος φέρνει μίσος και όποιος το τρέφει είναι συνένοχος», για να συμπληρώσει ότι «πρέπει να σταματήσουν αυτά».

Η επίθεση και οι συλλήψεις

Σε τρεις ακόμα συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Καλαμάτα, για την επίθεση σε βάρος του Πέτρου Κωνσταντινέα, ανεβάζοντας συνολικά των αριθμό των συλληφθέντων, σε οκτώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αναζητά δύο ακόμα άτομα, τα οποία φέρονται ως εμπλεκόμενα στην επίθεση σε βάρος του βουλευτή. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί είχαν συλληφθεί άλλα πέντε άτομα, ενώ οι προσαγωγές ξεπερνούν τις 20. Οι οκτώ συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και οι άλλοι δύο που αναζητούνται, βαρύνονται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από το μεσημέρι, με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, ο αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του ίδιου του αρχηγού του σώματος στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, αποτελεί ταυτόχρονα μήνυμα, ότι η Αστυνομία δεν θα επιτρέψει σε κανένα ακροδεξιό στοιχείο να δημιουργήσει το οτιδήποτε στην χώρα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, κοντά σε στέκι οπαδών της Καλαμάτας, μετά το τέλος της αναμέτρησης της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στον Πάμισο.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την επίθεση, λέγοντας ότι ομάδα περίπου 30 ατόμων, τα οποία θεωρεί πως προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο, τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν σοβαρά - όπως ανέφερε - για τις θέσεις του αναφορικά με το Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σημ: Το βίντεο είναι από τον τηλεοπτικό σταθμό "Μεσόγειος".