X

Σοκ: Αδελφές κατήγγειλαν τον πατέρα τους για ασέλγεια

Σοκάρει η υπόθεση του πατέρα που φέρεται να ασελγούσε επανειλημμένως στις ανήλικες κόρες του.

Ant1news

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε από τον Α' τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη, κατόπιν καταγγελίας της 13χρονης κόρης του ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, μελετώντας τον φάκελο της δικογραφίας, απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, και τον παρέπεμψε σε απολογία ενώπιον του ανακριτή. Όπως έγινε γνωστό, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βαρύτατες πράξεις που στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση.

Ο 37χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ανήλικη, η πράξη την οποία κατήγγειλε έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κι ενώ η ίδια βρισκόταν με τον πατέρα της στο σπίτι τους, στην περιοχή της Τούμπας.

Η καταγγελία έφτασε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα η σύλληψη του 37χρονου.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η ανήλικη, ανάλογο περιστατικό συνέβη σε προγενέστερο χρόνο, κατά το 2017. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση η Αστυνομία, αναφέρεται ότι και η μεγαλύτερη αδελφή της, ηλικίας 15 ετών, κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά.

Επιπλέον δε, ο συλληφθείς φέρεται να προέβαινε κατ' επανάληψη σε σωματική και λεκτική βία εναντίον των δύο ανήλικων θυγατέρων του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο αδελφές διέμεναν μαζί με τον 37χρονο, καθώς η μητέρα τους φαίνεται να ζει σε διάσταση από τον συλληφθέντα πατέρα.