X

Κοιμήθηκε με γάτες και κέρδισε 30000 δολάρια σε 48 ώρες! (εικόνες)

Οι αγκαλιές του με τα συμπαθή τετράποδα του απέφεραν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό μέσα σε λίγες ώρες.

Ant1news

Απολαμβάνοντας το καθημερινό του ύπνο αγκαλιά με γάτες κατάφερε και συγκέντρωσε 30.000 δολάρια σε μόλις 48ώρες!

Πρόκειται για τον Terry Laurmen, έναν 75χρονο που λατρεύει τις γάτες, ο οποίος θέλοντας να βοηθήσει το καταφύγιο ζώων της περιοχής του, πήγε με μία βούρτσα στο χέρι και ξεκίνησε να περιποιείται τα τετράποδα.

Ο 75χρονος λάτρης των κατοικίδιων, είναι πλέον σταθερός εθελοντής στο καταφύγιο και κοιμάται σε κάθε γωνιά αγκαλιά με τα αγαπημένα του ζώα, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα

Μάλιστα, εκτός από την συντροφιά και την φροντίδα, κατόρθωσε να βοηθήσει τα τετράποδα και μέσω των φωτογραφιών του που έγιναν viral και συνέβαλαν να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό για το καταφύγιο.

 

«Οι άνθρωποι έκαναν δωρεές 1, 2 ή 5 δολαρίων» είπε στο CNN η γυναίκα που ίδρυσε το καταφύγιο, συμπληρώνοντας ότι ο 75χρονος «Απλά έγινε εθελοντής. Ξέρει όλες τις γάτες και διασκεδάζει τόσο πολύ μαζί τους. Φαίνεται πως είναι το πάθος του για ζωή».

Όταν το καταφύγιο κοινοποίησε στα social media την πρώτη φωτογραφία του 75χρονου που κοιμόταν με μία γάτα, το ζώο υιοθετήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες.

 

 

Από εκείνη την μέρα καθημερινά ανεβαίνουν στα social media του καταφυγίου φωτογραφίες του Terry να είναι αγκαλιασμένος  με κάποια από τις γάτες, προβάλλοντας το έργο που γίνεται εκεί, αλλά και συνεισφέροντας με διάφορους τρόπους στις ανάγκες του.