X

Αφαίρεσαν το στέμμα από τη “Μις Ουκρανία” επειδή είναι διαζευγμένη με παιδί (βίντεο)

Η 23χρονη είχε αποκρύψει την οικογενειακή της κατάσταση για να πάρει μέρος στα καλλιστεία.

Ant1news

Μόλις λίγα 24ωρα κράτησε το στέμμα της “Μις Ουκρανία” η Βερόνικα Ντιντουσένκο, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς, την περασμένη Πέμπτη, στο Κίεβο.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως της αφαιρείται ο τίτλος, επειδή αποκαλύφθηκε πως είναι διαζευγμένη και έχει παιδί.

Όπως τόνισαν, η 23χρονη Ντιντουσένκο παραβίασε τους όρους συμμετοχής στα καλλιστεία, δηλώνοντας ψευδή οικογενειακή κατάσταση στην αίτηση που υπέβαλλε. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε μητέρες ή γυναίκες που έχουν τελέσει γάμο πριν από την διεξαγωγή των καλλιστείων.

Έτσι, όταν ανακάλυψαν πως η Βερόνικα είναι διαζευγμένη και έχει έναν 4χρονο γιο, πήραν χωρίς δεύτερη σκέψη την απόφαση να της αφαιρέσουν τον τίτλο της “Μις Ουκρανία”.

 

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Ντιντουσένκο ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα μηνύματα συμπαράστασης που της έστειλαν «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» για την ίδια, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

 

Όπως είναι φυσικό, η υπόθεση πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις στα social media. Ορισμένοι έσπευσαν να επισημάνουν πως ο κανονισμός συμμετοχής στα καλλιστεία είναι παρωχημένος και θα πρέπει να αλλάξει. Στον αντίποδα, άλλοι χρήστες στάθηκαν στο γεγονός ότι η 23χρονη προσπάθησε να εξαπατήσει την επιτροπή, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία.