X

“Γυναίκα χωρίς όνομα ”: η Μαρίνα “πεθαίνει” (εικόνες)

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην καθημερινή, δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Ant1news

Ηττημένη πια από την καταστροφική μανία της Κάτιας, ανήμπορη και παγιδευμένη στην ίδια της τη ζωή, η Μαρίνα παίζει το τελευταίο της χαρτί. Έχει έρθει η ώρα της δικής της εκδίκησης. Έχει έρθει η στιγμή που εκείνη θα προσφέρει το μεγαλύτερο κακό σε όλους όσοι την πρόδωσαν.

Πρώτα όμως, πρέπει να «πεθάνει».

Η Νάντια Πετρίδου γίνεται το πρόσωπο του μεγαλύτερου κύκλου εκδίκησης. Αποφασισμένη να πάρει πίσω όσα της στέρησαν, δεν θα σταματήσει μέχρι να το καταφέρει.

Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) αντιμετωπίζει τις σκληρές συνθήκες της φυλακής. Ο καιρός περνά και γεννά στη φυλακή ένα υγιές κοριτσάκι. Το ονομάζει, Ελπίδα. Περνά ένας ολόκληρος χρόνος και κανείς δεν περιμένει πως σύντομα όλα θα ανατραπούν. Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) την ανακαλύπτει και της αρπάζει το παιδί.

 

Πιστεύοντας πια ότι το παιδί της έχει πεθάνει, επιστρέφει στις ζωές όσων την πλήγωσαν ως ισότιμη αντίπαλος. Πλέον είναι η Νάντια Πετρίδου. Σύμμαχοί της, η Μάρθα (Ταμίλλα Κουλίεβα) και η Ρένα, (Μαρκέλλα Γιαννάτου).  

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είναι κάθε μητέρα που ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της.

 

 

Η Κάτια και η Μαρίνα, δεμένες από τη μοίρα σε ένα παιχνίδι τραγικής ειρωνείας, θα βρεθούν αντιμέτωπες με νοσηρά λάθη και διεστραμμένα μυστικά από το παρελθόν.  Πότε θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

Καθημερινά στον ΑΝΤ1, στις 18:30 ο κύκλος της εκδίκησης είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ.

#GynaikaXwrisOnoma

https://www.antenna.gr/gynaikaxwrisonoma

Instagram: @gunaikaxorisonoma

Facebook: Γυναίκα Χωρίς Όνομα Αντ1

 

Συντελεστές:

  • ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου
  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions
  • ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου.

Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλλα Κουλίεβα.  Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.