X

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας

Προβλήματα στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας. Κυκλοφοριακό "κομφούζιο" στους δρόμους. Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πελοπόννησο.

Ant1news

Με προβλήματα ξεκίνησε η σημερινή ημέρα στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας, με αρκετούς δρόμους να παραμένουν κλειστοί, την ώρα που επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο εξαιτίας της βροχής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην Αττική το πρωί κλειστοί για την κυκλοφορία των οχημάτων ήταν η Παλαιά Εθνική Οδός Ελευσίνας – Θηβών από το 5χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Επίσης, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στον κόμβο της Οινόης επί της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών στο ρεύμα προς Μάνδρα, καθώς και στην οδό Κολοκοτρώνη ο.α. 64 περιοχής Αγίου Δημητρίου λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, με εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Δημήτριο.

Ωστόσο, η Αστυνομία με νεότερη ενημέρωση στις 10:45 έκανε γνωστό ότι η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σε όλους τους δρόμους της Αττικής.

Προβλήματα και στην Πελοπόννησο 

Ωστόσο, προβλήματα υπάρχουν και στην Πελοπόννησο. Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής ανακοινώνεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Οδό Κιάτου- Πασσιού (πλησίον Κιάτου).

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Αθηνών- Κορίνθου- Πατρών, στο ρεύμα προς Αθήνα, ως εξής:

· από την 117 έως 118,8 χ/θ, στη μία λωρίδα κυκλοφορίας,

· από την 99,6 έως την 99,8 χ/θ και από την 101,3 έως 101,6 χ/θ, έχει κλείσει η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.