X

Η συγκλονιστική μαρτυρία του 27χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Εύβοια (βίντεο)

Περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε και παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε πως είχε έρθει το τέλος του. Αγωνιώδεις έρευνες για δύο αγνοούμενους.

Ant1news

Εμφανώς ταλαιπωρημένος, αλλά και ανακουφισμένος που βρίσκεται σήμερα στη ζωή, ο 27χρονος Γιάννης Τσιλιχράνος περιέγραψε στα τηλεοπτικά συνεργεία τον εφιάλτη που έζησε τη νύχτα του Σαββάτου στην Εύβοια, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με το μένος του κυκλώνα “Ζορμπά”.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος με τη φίλη του, έπεσε στο ποτάμι. «Είχα προλάβει να ανοίξω το παράθυρο, και βγήκαμε και οι δύο», είπε ο Γιάννης Τσιλιχράνος, περιγράφοντας πώς κατάφερε να σωθεί: «Λέω, πεθαίνω… πνίγομαι», ήταν η πρώτη σκέψη που έκανε. Παλεύοντας να κρατηθεί στην επιφάνεια, έμεινε μέσα στο νερό για περίπου ένα τέταρτο. «Κρατήθηκα από ένα ξύλο και βγήκα στην άλλη όχθη», δήλωσε.

Έπειτα από μία περιπλάνηση, βρήκε καταφύγιο σε μία αγροικία. Όπως είπε, χόρτασε την πείνα του με λίγα φρούτα που βρήκε στο σπίτι.

 

Ευχαριστώντας τους πυροσβέστες που έσπευσαν να τον απεγκλωβίσουν, ο 27χρονος τόνισε πως είχε αγωνία για την τύχη της φίλης του, η οποία επίσης σώθηκε.

«Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους πυροσβέστες ήταν αν σώθηκε η φίλη μου», είπε.

Για προληπτικούς λόγους, ο 27χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Εκεί έσπευσε και ο πατέρας του ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε: «Δεν ανησύχησα, είχα να κάνω με κομάντο».

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό ζευγαριού, του οποίου η τύχη αγνοείται από το Σάββατο.