X

Μόνη της στη Γκάνα η Μελάνια (εικόνες)

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ξεκίνησε την πρώτη σόλο περιοδεία της στην Αφρική, στις χώρες που ο Ντόναλντ Τραμπ είχε χαρακτηρίσει “απόπατους”.

Ant1news

Την Γκάνα επέλεξε η Μελάνια Τραμπ ως πρώτο σταθμό της αφρικανικής περιοδείας της που αποτελεί το πρώτο ταξίδι που κάνει μόνη της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Στο Διεθνές Αεροδρόμιo Κοτοκά η Πρώτη Κυρία της Γκάνα, Rebecca Akufo-Addo, καλωσόρισε την Αμερικανίδα ομόλογό της.

Ένα 8χρονο κοριτσάκι της προσέφερε μία ανθοδέσμη, ενώ εκεί βρίσκονταν και πολλές μαθήτριες ντυμένες με παραδοσιακές στολές κραδαίνοντας σημαίες της χώρας. 

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου δήλωσαν “Η Πρώτη Κυρία που οργάνωσε αυτό το ταξίδι μόνη της σύμφωνα με τους συνεργάτες της, φάνηκε πολύ χαλαρή και χαμογελαστή όταν έφτασε στη χώρα ”

Η Μελάνια επέλεξε ένα φόρεμα με κόκκινες και λευκές ρίγες, με το BBC να διερωτάται επικαλούμενο δημοσιογράφους στη Γκάνα «Μπορεί η Μελάνια να γίνει πρέσβειρα της μόδας στη Γκάνα;».

 

 

Είχε μάλιστα και ένα “ατύχημα” ενώ κατέβαινε τη σκκάλα του αεροπλάνου, καθώς ο αέρας σήκωσε το φόρεμά της… λίγο παραπάνω από όσο ήθελε η ίδια.

Οι συνεργάτες της χαρακτηρίζουν την αφρικανική περιοδεία της Μελάνια Τραμπ ως «διπλωματική και ανθρωπιστική επίσκεψη» με την οποία σκοπεύει να επικεντρωθεί στα παιδιά και την «ευημερία» τους, μέσω της καμπάνιας #BeBest.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας της είναι το Μαλάουι, η Κένυα και η Αίγυπτος.