X

Στην Ελλάδα η Μαρία Μενούνος - Η αναγγελία του γάμου της και το καλαματιανό στο αεροδρόμιο! (εικόνες)

«Στο πόδι» το χωριό Άκοβο για τον γάμο της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας,η οποία επέλεξε τη γενέτειρά της για την τελετή, τηρώντας όλες τις παραδόσεις!

Ant1news

Στην Ελλάδα έφθασε την Τετάρτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Μαρία Μενούνος για τον θρησκευτικό της γάμο.

Η Μαρία Μενούνος μετά τον πολιτικό που έκανε την Πρωτοχρονιά στην Times Square με τον Κέβιν Ανεργκάρο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στον τόπο καταγωγής της. Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στο χωριό του πατέρας της παρουσιάστριας, στο Άκοβο Αρκαδίας.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έφτασε στο Ελ.Βενιζέλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου χαμογελαστή και ευδιάθετη, με casual sport look. Εκεί την υποδέχτηκαν οι κάμερες, αλλά και οι δικοί της άνθρωποι με λουλούδια και ζεστές αγκαλιές.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι το ζευγάρι Λέοντας Πατίτσας – Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Η αναγγελία του γάμου έγινε σε κρητική εφημερίδα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «O Κέβιν - Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλιν το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στη Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγιο. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας».

Δείτε καρέ – καρέ την άφιξη της Μαρίας Μενούνος στο FTHIS.GR.