X

Νεαρός και η 12χρονη ερωμένη του σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν άνδρα (βίντεο)

Ο νεαρός που τους φιλοξενούσε έγινε το θύμα τους. Σοκάρουν οι καταθέσεις των δύο κανίβαλων.

Ant1news

Βγαλμένη από θρίλερ είναι η ιστορία που εκτυλίχθηκε στο Λένινγκραντ και αποκαλύφθηκε από την αστυνομία.

Ένας 22χρονος και η 12χρονη ερωμένη του σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν μέρη της σορού του ιδιοκτήτη του σπιτιού τους. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, όμως κι αυτά τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά προκαλούν φρίκη.

Η σορός του 21χρονου εντοπίστηκε στο σπίτι του, σε ένα μικρό χωριό κοντά στην Αγία Πετρούπολη, ενώ ο 22χρονος και η 12χρονη συνελήφθησαν λίγο αργότερα, για τη «συμμετοχή τους στην επίθεση», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το ζευγάρι ζούσε στο σπίτι του νεαρού όμως κάπου μεταξύ της Τρίτης και της Τετάρτης οι τρεις τους καβγάδισαν, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν με μαχαίρι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των Αρχών.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, τεμάχισαν το πτώμα και όπως αναφέρουν οι ερευνητές «ελέγχονται στοιχεία για το ενδεχόμενο μέρος της σορού του νεκρού να καταναλώθηκε ως φαγητό».

 

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, η ανήλικη φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Σότσι πριν από τέσσερις μήνες, ενώ όπως κατέθεσαν οι δυο τους στις Αρχές, ήταν εραστές. Αν αυτό αποδειχθεί, τότε ο νεαρός δράστης θα αντιμετωπίσει και το νόμο για βιασμό ανηλίκου.

Η κοπέλα κατέθεσε ότι αυτή ήταν που σκότωσε τον άνδρα στον ύπνο του και μετά άρχισε να τεμαχίζει τη σορό του, από «περιέργεια», κάτι που θεωρείται ότι είναι κίνηση κάλυψης του αγαπημένου της. Φέρεται, επίσης, να κατέθεσε ότι μαγείρεψαν μέρη του πτώματος, επειδή «πεινούσαν», ενώ είπε πως αν και το ανθρώπινο κρέας ήταν «πολύ γλυκό», της άρεσε πολύ το μυαλό.

Ο σύντροφός της είπε πως ήταν αυτός που σκότωσε τον νεαρό, ενώ η ανήλικη επικροτούσε, ενώ κατέθεσε πως δεν θυμάται τι έγινε μετά. Είπε πάντως πως η ερωμένη του έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων το κεφάλι, το οποίο άνοιξε πολύ δύσκολα, ότι δεν μπορούσε να φάει το μυαλό και ότι τελικά αποκοιμήθηκε.

Όταν το πρωί προσπάθησαν να ανάψουν το φούρνο, το σπίτι γέμισε με καπνό που έβγαινε από τα παράθυρα και τράβηξε την προσοχή των γειτόνων. Οι δράστες έφυγαν και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν.

Το θύμα είχε κληρονομήσει το σπίτι από τον πατέρα του πριν από δέκα χρόνια και σύμφωνα με τη μητέρα του, αν και δεν ήταν πολύ έξυπνος είχε μεγάλη καρδιά, γι’αυτό και συχνά φιλοξενούσε αγνώστους εκεί.

Ο δράστης, μουσικός από τη Σιβηρία, είχε χάσει πρόσφατα την επί τρία χρόνια σύντροφό του, η οποία έπεσε από το παράθυρο, όμως δεν έχει διευκρινιστεί πώς γνωρίστηκε με την 12χρονη που φαίνεται πως έχει ιστορικό στο να το σκάει από το σπίτι της. Προς το παρόν η ανήλικη βρίσκεται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων και θεωρείται «ανήλικη» μάρτυρας της υπόθεσης.